Välkommen till Miss Pantie!

Shoppingbag:

0 item(s) - 0,00 kr
Du har inga produkter i din shoppingbag.

0

Fler bilder

Presentkort 250 kronor

Tillgänglighet: I lager

250,00 kr

Översikt

Har du svårt att välja en pantie? Då passar ett presentkort perfekt! Här kan du välja ett fast belopp eller lägga ihop flera presentkort för att få det belopp du önskar.

Presentkortet skickas ut till din mail efter att vi mottagit din beställning. Du får ett fint presentkort i pdf format som går att printa ut om du så önskar.

Presentkortet är giltigt 1 år från köpdatum och måste användas vid ett och samma köptillfälle. Det går inte att få tillbaka eller spara några pengar på presentkortet. Presentkortet går inte att lösas in mot kontanter.
ELLER

Detaljer

Har du svårt att välja en pantie? Då passar ett presentkort perfekt! Här kan du välja ett fast belopp eller lägga ihop flera presentkort för att få det belopp du önskar. Presentkortet skickas ut till din mail efter att vi mottagit din beställning. Du får ett fint presentkort i pdf format som går att printa ut om du så önskar. Presentkortet är giltigt 1 år från köpdatum och måste användas vid ett och samma köptillfälle. Det går inte att få tillbaka eller spara några pengar på presentkortet. Presentkortet går inte att lösas in mot kontanter.